Servis električnih Xiaomi trotineta ulica Bojana Stupice Voždovac

alternative

Servis električnih Xiaomi trotineta ulica Bojana Stupice Voždovac je jedan od najboljih servisa Xiaomi i Segway električnih trotineta u gradu. Servis električnih trotineta je Ovlašćeni servis Xiaomi i Segway električnih trotineta. Servis električnih trotineta nudi brzu i kvalitetnu uslugu. Naš servis ugrađuje isključivo originalne delove u roku od 1 do 2 dana. Prilikom servisiranja električnog trotineta dobijate garanciju od 12 do 24 meseci zavisno od kvara.

Servis električnih Xiaomi trotineta ulica Bojana Stupice Voždovac nudi usluge zamene guma, zamene baterije, zamena kočionih diskova i celokupnog kočionog sistema, ugradnju i servisiranje svetlosnih grupa na samom električnom trotinetu kao i mnoge druge stvari. Prilikom servisiranja trotineta u našem servisu dobijate kompletno očišćen i servisisiran trotinet koji je takođe i napunjen tako da je odmah spreman za korišćenje.

Servis električnih Xiaomi trotineta ulica Bojana Stupice Voždovac - Zakaži servis

 • 1
  Kontaktiraj naš servis

  Možeš nas kontaktirati na broj telefona 0640777477

 • 2
  Reci nam o čemu se radi

  U toku razgovora sa našim serviserom nam reci o kakvom kvaru je reč

 • 3
  Zakaži servis

  Zakaži tačno vreme kada ćeš doneti trotinet na servis

alternative

Kontakt forma

Ukoliko imaš problem sa svojim Xiaomi električnim trotinetom slobodno nas kontaktiraj. Očekuj odgovor u najkraćem mogućem roku.

Jurija Gagarina 14D Belvil Novi Beograd

Email adresa: xphonestore@gmail.com

0640777477

Možeš nas kontaktirati i putem sledećih aplikacija

0640777477