Servis električnih trotineta ulica Živojina Živojinovića Voždovac

alternative

Servis električnih trotineta ulica Živojina Živojinovića Voždovac je jedan od najboljih servisa Xiaomi i Segway električnih trotineta u gradu. Servis električnih trotineta je Ovlašćeni servis Xiaomi i Segway električnih trotineta. Servis električnih trotineta nudi brzu i kvalitetnu uslugu. Naš servis ugrađuje isključivo originalne delove u roku od 1 do 2 dana. Prilikom servisiranja električnog trotineta dobijate garanciju od 12 do 24 meseci zavisno od kvara.

Servis električnih trotineta ulica Živojina Živojinovića Voždovac nudi usluge zamene guma, zamene baterije, zamena kočionih diskova i celokupnog kočionog sistema, ugradnju i servisiranje svetlosnih grupa na samom električnom trotinetu kao i mnoge druge stvari. Prilikom servisiranja trotineta u našem servisu dobijate kompletno očišćen i servisisiran trotinet koji je takođe i napunjen tako da je odmah spreman za korišćenje.

Servis električnih trotineta ulica Živojina Živojinovića Voždovac - Zakaži servis

 • 1
  Kontaktiraj naš servis

  Možeš nas kontaktirati na broj telefona 0640777477

 • 2
  Reci nam o čemu se radi

  U toku razgovora sa našim serviserom nam reci o kakvom kvaru je reč

 • 3
  Zakaži servis

  Zakaži tačno vreme kada ćeš doneti trotinet na servis

alternative

Kontakt forma

Ukoliko imaš problem sa svojim Xiaomi električnim trotinetom slobodno nas kontaktiraj. Očekuj odgovor u najkraćem mogućem roku.

Jurija Gagarina 14D Belvil Novi Beograd

Email adresa: xphonestore@gmail.com

0640777477

Možeš nas kontaktirati i putem sledećih aplikacija

0640777477